keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Bling Bling pimeneviin iltoihin ja hauvavauvojen nuuskuttelua

Joulu lähestyy..ihanaa! Pitkästä aikaa, voisi jopa sanoa että vuosiin, odotan innolla jouluaattoa. Viimeisimmät vuodet ovat olleet hyvin raskaita ja tuoneet eteen suuria muutoksia ja päätöksiä elämässä. Onnistuin jopa kadottamaan itseni jossain vaiheessa. En enää tiennyt kuka olin. Kadotin sen hersyvän elämänilon ja kipinän joka minusta tekee minut. Hukkasin jopa intohimon niihin kahteen asiaan jotka ovat olleet joskus maailman tärkeimmät asiat jotka pitävät minut järjissäni. Mutta nyt kun menneitä miettii,olen joutunut kantapään kautta oppimaa asioita ja miettimään mikä on elämässä tärkeintä ja hyödyksi minulle ja sitä kautta lapsilleni. Se epävarma ja toisten vietävissä oleva harmaa hiirulainen on jossain tuolla mielen sopukoissa talviunilla..ikuisilla toivottavasti.

Tämä on varmaan ensimmäinen vuosi ikinä kun olen hankkinut joululahjat valmiiksi ennen kuin joulukuu on edes alkanut. Toki matkan varrella pukinkontti vielä mahdollisesti karttuu,mutta ne tärkeimmät lahjat olen jo hommannut. Melkoinen helpotus!

Viimeisen viikon sisään mahtuu niin surua kuin iloakin. Viimeisin laumaamme tullut veijari siirtyi ajasta ikuisuuteen. Muutaman päivän päästä odotetut koiranpennut syntyivät. Suureksi suruksi kaksi niistä menehtyi 😢 


Jotta saisin ajatukseni muuaalle hetkeksi niin kaivelin ompelupöytää tilaustöiden lomassa. Löysin joskus leikkaamani kappaleet vauvan housuihin. Ensin ajattelin tehdä ihan perushousut,mutta niitä on ihan kaapit täynnänsä jo ennestään ja vielä samassa sävyssä niin lopputulos on ehkä vähän överikin..no prinsessalle pitsiä ja timangeja ;) Nämä saattaa tosin päätyä facebook sivuille etsimään jotakuta toista pientä neitokaista. Huomenna kun vauva pirteämpi niin päästään sovittelemaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti