keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Aurinkoinen jumpsuit

Koska jumpsuitteja ei voi koskaan olla liikaa..vai voiko? :D
Sain jokin aika sitten kasan vanhoja kankaita joita pitkään pyöritellyt mitä niistä haluaisi tulla. Laatikosta löytyi keltainen collegekangas joka pyysi päästä haalariksi. Pelkkä keltainen oli tylsä yksinään niin yhdistin punaista tähtitrikoota joita jäi yli omista leggareista. Ihan kiva ja pirteä tuli.
Piirsin kaavat koossa 62-68 ja tämä vastaa enemmän 68cm. Vauva on juuri siirtymässä koon 62 vaatteisiin ja tähän hän upposi ihan. Seuraavan teen koossa 50-56 jos olisi sopivampi.
Ompelukoneeni ei tykännyt tästä yhtään. Se päätti sanoa sopimuksemme irti viimeisiä senttejä ommellessani mutta sain kuin sainkin sen valmiiksi. Haalarin hupun vuoritin samalla trikoolla kuin taskupussit ja hupun etureunaan laitoin pätkän framilonia. Tikkaukset tein koristeompeleella. Kova homma mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Vetoketju on ainut mikä ei miellytä silmää.Kaapin kätköissä oli sopivan värinen ketju mutta se oli avonainen ja ainakin 20cm liian pitkä. Seuraavaksi kokeilen silitettävää nauhaa ketjn alle josko se vähentäisi ketjun kupruilua mutta tuskin se käytössä haittaa muuta kuin omaa silmää. Sitä on välillä liian kriittinen ompelujäljen suhteen. Tässä tutkiskelin juuri lastentarvikeliikkeessä Reiman lämpöpusseja ja huomasin miten surkea ompelujälki jopa kalliissa yli 100€ tuotteissa on. Ompelujälki oli kiemurtelevaa ja valkoinen vuori oli tikattu mustalla langalla.Omaan silmään ei kovin huolitellun ja kivan näköinen,varsinkaan kun kyse niinkin arvokkaasta esineestä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti